دکتر روانپزشک در شمال تهران


احتمالا کم و بیش در مکالمات خود یا دیگران به شوخی یا توهین واژه روانی، دیوانه یا اصطلاحاتی از این دست را شنیدید. اما بیش از آن که این اصطلاحات، یک واژه باشد، بیماری‌هایی هستند که بسیاری از افراد، به طور آگاه یا ناآگاه با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. مراجعان زیادی هستند که برای حل کردن معضلی که با آن روبرو بوده به دنبال پیدا کردن روانپزشک یا روانشناس هستند در حالی که تفاوت این دو را نمی‌دانند. اگر برای شما هم سوال است که روانپزشک کیست باید گفت دکتر روانپزشک، یک متخصص اعصاب و روان است که کار تشخیص و درمان بیماری‌های روانی را به عهده دارد. در این زمینه دکتر علی کربلایی روانپزشک و متخصص اعصاب و روان در تهران برای آگاهی و خدمت رسانی به شما عزیزان، آماده است. اگر در زمینه روانپزشکی یا روانشناسی نیاز به راهنمایی بیشتر دارید، همراه ما باشید.

روانپزشک تهران

مشکلات و آسیب‌های روانی وارده بر افراد، سبب بروز مشکلات روانی و حتی افسردگی در آن‌ها می‌شود. ازاین‌روی فرد و خانواده او به دنبال روش‌هایی برای درمان هستند و نیاز به پزشک و مشاور به شدت احساس می‌شود. در این صورت باید بگوییم که بهترین کار همین هست و ارتباط با مشاور و متخصص در این زمینه به افراد کمک زیادی خواهد کرد.

در این مواقع چه افرادی که در تهران حضور دارند و چه افرادی که در شهرهای دیگر هستند، به دنبال گرفتن نوبت و ویزت شدن توسط بهترین مشاور و روانپزشک هستند. حتی این مسئله تبدیل به یک دغدغه اساسی برای این افراد می‌شود. اما نگران نباشید. ما در این مقاله شما را راهنمایی می‌کنیم تا با ویژگی‌های یک روانپزشک خوب آشنا شوید و یک روانپزشک خوب در تهران را انتخاب کنید. حتی اگر دور از پایتخت ساکن هستید، می‌توانید از مشاوره دکتر روانپزشک باتجربه در تهران بهره‌مند شوید.

متخصص اعصاب و روان (روانپزشک) کیست؟

پزشکی شامل تخصص‌های متفاوتی از جمله چشم پزشکی،  داخلی، قلب و عروق و... است. روانپزشکی نیز یکی از شاخه‌های پزشکی محسوب می‌شود. روانپزشک، یک متخصص اعصاب و روان است که بعد از هفت سال تلاش و تجربه‌ای که در رشته پزشکی داشته، به صورت تخصصی در رشته اعصاب و روان به مدت ۴ سال درس خوانده و امتحان تخصصی رشته اعصاب و روان را داده و قبول شده است. در درمان بیماری، روانپزشک‌ها طیف وسیعی از درمان را ارائه می‌دهند، مانند دارو درمانی، درمان روانشناختی که به آن روان درمانی یا گفتگو درمانی نیز گفته می‌شود و درمان از طریق روش‌های تحریک مغزی و... توصیه‌های روانپزشکان می‌تواند رژیم غذایی، بهداشت خواب و بسیاری از عادات روزانه شما را در برگیرد که با توجه به اطلاعاتی که شما به دکتر می‌دهید، روش‌های درمانی مختلفی را در پیش خواهد گرفت.


دکتر مغز و اعصاب تهران در کلینیک دکتر کربلایی


ویژگی‌های یک روانپزشک خوب چیست؟

اگر تا به حال گذرتان به کلینیک‌های روانپزشکی افتاده باشد، احتمالا تجربه برخورد با روانپزشک را داشته‌اید. به نظر شما یک روانپزشک خوب چه شخصی است؟ در ابتدا باید گفت نه تنها روانپزشک که حتی یک دکتر خوب، کسی است که برای بیمار یا مراجعه کننده خود وقت گذاشته و با دقت و صبوری به حرف او گوش دهد. جلسه اول همیشه برای مراجعه کنندگان اهمیت زیادی دارد. در این جلسه جنبه‌های مختلف زندگی فرد و شرایط او ارزیابی می‌شود و برای تکمیل تشخیص ممکن است از نقشه مغزی یا تست‌های روانسنجی در طی جلسات، استفاده شود. 

به نظر شما چگونه می‌توان یک روانپزشک خوب را تشخیص داد و یک روانپزشک کاربلد باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ ازآنجایی‌که افسردگی و مشکلات روحی و روانی که افراد را درگیر می‎کند، یک مسئله مهم و اساسی است، باید برای درمان از یک فرد متخصص کمک گرفت. برای اینکه یک روانپزشک مهارت کافی برای درمان داشته باشد، باید از ویژگی‌های زیر برخوردار باشد:

  • مهارت ارتباط عالی: ارتباط با بیمار مهم‌ترین عامل در بهبودی فرد بیمار است. روانپزشک زمان زیادی را با مراجعه‌کننده سپری می‌کند و باید با مشکلات و دغدغه‌های او آشنا شود. پزشک باید با برقراری ارتباطی مؤثر توانایی درک افکار و احساسات فرد را داشته باشد و برای درمان راه بهتری انتخاب کند.
  • توانایی مدیریت عدم‌قطعیت: یکی دیگر از توانایی‌های یک روانپزشک، عدم قطعی بالینی است. این توانایی به این معنی است که روانپزشک درک کند که انسان‌ها موجودات پیچیده‌ای هستند و هیچ‌وقت هر دو انسان و مشکلات آن‌ها نمی‌تواند یکی باشد؛ بنابراین درمان یکی از آن‌ها نمی‌تواند برای درمان بیماری یا مشکل دیگری نیز موثر باشد و باید هر شخصی جداگانه مورد بررسی قرار گیرد. همچنین ممکن است در شرایط یکسان یک داروی خاص برای دو نفر، نتیجه یکسان و مثبتی نداشته باشد.
  • مقابله با احساسات: یک روانپزشک در ابتدا باید مهارت مقابله با احساسات را داشته باشد. روانپزشک با افراد مختلفی صحبت می‌کند و داستان‌های زندگی زیادی را می‌شنود. این داستان‌ها ممکن است در احساسات او تأثیر گذاشته و پزشک را دچار خطا کند. حتی برخی مواقع ممکن است با رفتارهای متفاوت و عجیب‌وغریب مواجه شود. برای مثال ممکن است از طرف فردی با رفتار تند و پرخاشگرانه مواجه شود و از طرفی دیگر با بروز احساسات دیگری روبه‌رو شود؛ بنابراین باید بداند که این رفتار هیچ‌گونه جنبه فردی نداشته و صرفاً عکس‌العمل فرد در این شرایط خاص است. پس ابتدا پزشک باید احساسات خود را کنترل کند.
  • درک گسترده‌ای از بیماری: برخی افراد و محققین معتقد هستند که روانپزشکی صرفاً یک علم نیست، بلکه مهارت و هنر است. بهتر است پزشک از جنبه روان‌شناختی و اجتماعی مسائل را بررسی کند و فقط به جنبه‌های بیولوژیکی اکتفا نکند.

بیماری‌های روانی علت‌های مختلف و زیادی دارند و پیداکردن دلیل آن و درک مسئله افراد، به درک پزشک از بیماری‌ها بستگی دارد. پزشک باید بداند که دارو تنها راه درمان نیست و بررسی مسائل اجتماعی و تأثیرات آن در روند درمان کمک زیادی خواهد کرد. همچنین اکثر افراد فکر می‌کنند که روانپزشک فقط برای تجویز داروست و زمانی که نیاز به مصرف دارو برای مشکلات روانی داشته باشند، باید به روانپزشک مراجعه کرد.

اما باید بگوییم که روانپزشک با علم و هنری که دارد، جنبه‌های اجتماعی و احساسی مسائل را بررسی کرده و با مشاوره نیز برای درمان کمک زیادی می‌کند. یک روانپزشک خوب در تهران یا هر جای دیگری از دنیا ابتدا باید این 4 مهارت را داشته باشد و سپس از بهترین روش‌های درمانی استفاده کند.

چه زمانی باید به متخصص اعصاب و روان مراجعه کرد؟ 

در همه کشورهای پیشرفته دنیا، مراجعه به روانپزشک یا روانشناس یک امر طبیعی است که همه افراد از آن استقبال کرده و هر کسی حداقل سالی یک بار هم که شده برای مشکلات زندگی خود به مشاور یا روانشناس مراجعه کرده و برای امور مختلف زندگی خود از او کمک می‌گیرد. تقریبا برای تمام تصمیم‌های مهم مثل ازدواج، مهاجرت یا هر تصمیم مهم دیگری در کشورهای پیشرفته، به مشاور مراجعه می‌کنند  و به همین دلیل امری کاملا عادی است. درنتیجه زمان دقیق و مشخصی برای مراجعه وجود ندارد. با هر بهانه‌ای و هر زمانی که می‌توانید، به مشاور مراجعه کنید. مراجعه به روانشناس یا روانپزشک در هر زمانی، در بدبینانه‌ترین حالت ممکن، اگر برایتان فایده نداشته باشد، ضرری هم ندارد. 

همانطور که توصیه می‌شود که همه ما سالیانه چکاب کلی انجام دهیم تا از وضعیت سلامت جسمانی‌مان باخبر شویم، اگر همه ما چکاپ روانی را نیز در کارهایمان قرار دهیم، می‌توانیم به موقع از بروز بسیاری از مشکلات روحی دیگر جلوگیری کنیم. بسیاری از بیماریها و مشکلات حاد روانی مثل جنون رفتاری، پرخاشگری یا سایر بیماری‌های روانی، ابتدا یک بیماری کوچکی در حد افسردگی فصلی بوده، که بدون درمان، به حال خود رها شده است. دقیقا مثل سرماخوردگی! زمانی که سرماخوردگی خود را نادیده بگیرید و بگذارید کهنه شود، سال‌ها بعد می‌بینید به صورت بیماری‌های بزرگتری جلوه می‌کند، که زمینه ساز آن همان سرماخوردگی‌های کوچکی بوده که نادیده گرفته شده است. زمانی که فرد علائمی همچون اضطراب، احساس ناامیدی مفرط، بیخوابی یا بدخوابی، افزایش، کاهش یا بی اشتهایی عصبی، مشکلات جنسی، وسواس، رفتارهای غیرطبیعی، حرف‌های غیرطبیعی و... دارد یک متخصص روانپزشکی می‌تواند کمک موثری برای او باشد.


 مشاوره جنسی یا سکس تراپی چیست؟ چه زمانی به مشاوره جنسی نیاز دارید؟


دکتر اعصاب و روان به درمان چه بیماری‌هایی می‌پردازد؟ 

اگر بخواهیم بیماریهای اعصاب و روان را دسته بندی کنیم، می‌توان دسته‌های زیر را برای آن نام برد:

  • اختلالات مربوط به نوباوگی، کودکی یا نوجوانی
  • هیجانی و خلقی 
  • اسکیزوفرنی
  • زوال عقل
  • مصرف مواد و اعتیاد
  • اضطرابی و وسواسی
  • سایکوسوماتیک (روان‌تنی)
  • اختلالات تجزیه‌ای
  • روابط جنسی
  • عادات غذایی
  • خواب 
  • ساختگی(ابراز عمدی برای وانمود کردن به بیماری)
  • کنترل تکانه(مثلا دزدیدن چیزهایی که فرد به آن نیاز ندارد.)
  • شخصیتی

به طور کلی، یک دکتر اعصاب و روان، به درمان بیماری‌هایی همچون وسواس، افسردگی، اختلال دوقطبی (بای پولار)، اسکیزوفرنی، اختلالات سایکوتیک، اختلال استرس پس از سانحه، اختلال بیش فعالی و کم توجهی و ....می‌پردازد.

بهترین دکتر روانپزشک برای درمان شما چه اقداماتی انجام می‌دهند؟

بهترین دکتر اعصاب و روان در تهران، در کلینیک دکتر کربلایی حضور دارد. در این کلینیک، ابتدا اولین ویزیت روانپزشکی انجام می‌شود که معمولا یک ربع تا نیم ساعت زمان می‌برد. ابعاد مختلف بیمار با روش‌های تشخیصی مختلف مثل تست روان‌سنجی و نقشه مغزی انجام می‌شود. دستگاه نقشه مغزی که در این کلینیک مورد استفاده قرار می‌گیرد، برند معتبر استرالیایی با کیفیت و دقت بالا در نوع ۳۹ کاناله است. همچنین دستگاه تی دی سی اس (TDCS) و آرتی ام اس (rTMS) که از برترین برندها و توسط تکنسین‌های کارآزموده انجام می‌شود.

بهترین روانپزشک

مؤثرترین درمان روانپزشک چیست؟

روانپزشک یک متخصص برای تشخیص بیماری‌های روانی و درمان آن است. او ابتدا تحصیلات خود را در مقطع پزشکی عمومی می‌گذراند؛ سپس دوره تخصصی خود را برای شناخت و درمان بیماری‌های جسمی و روانی طی می‌‌کند. توانایی روانپزشک در تشخیص بیماری‌های روانی و تشخیص علت آن در اثر علائم فیزیکی یا جسمی روانی است. مؤثرترین روش درمانی او نیز تجویز دارو در کنار درمان‌های روان‌شناختی برای برخی بیماری‌های مانند دوقطبی یا هذیان‌گویی است.

به روانپزشک مراجعه کنیم یا درمانگر

برای دریافت پاسخ این سؤال ابتدا بهتر است با تفاوت این دو آشنا شویم. درمانگر فردی است که با مشاوره و گفت‌وگو به حمایت، راهنمایی و مسئولیت‌پذیری فرد کمک می‌کند. او با مشاوره و گوش شنوایی که دارد، توصیه‌های بالینی ارائه می‌دهد و فرد را راهنمایی می‌کند.

روانپزشک با بررسی مسائل فردی، تأثیر علائم اجتماعی و جسمانی را در بیمار پیدا کرده و به حل مسئله او می‌پردازد. آن‌ها معتقد هستند که گاهی تأثیرات عملکرد نادرست مغز و اعصاب در رفتار فرد اثر می‌گذارد و صرفاً مشکلات او به احساسات و اجتماع ربطی ندارد. با مقایسه عملکرد این دو می‌توان تشخیص داد که فرد باید در صورت نیاز به کدام یک از این دو مورد مراجعه کند.

دکتر کربلایی متخصص اعصاب و روان در تهران 

تقریبا غیر ممکن است که بتوانید بدون تحقیق و پرس و جوی کافی یک دکتر روانپزشک و روان درمانگر خوب پیدا کنید که روش‌های درمانی او برای شما موثر واقع شود. در عوض، اگر به دنبال یک دکتر روانپزشک خوب در تهران هستید، کلینیک دکتر کربلایی با مدیریت ایشان می‌تواند پاسخگوی شما باشد. دکتر کربلایی که خود از روانپزشکان کاربلد می‌باشد، به عنوان متخصص اعصاب و روان تهران در این مجموعه فعالیت می‌کند. کلینیک دکتر کربلایی به عنوان مرکز بیوفیدبک در تهران، از دستگاه‌های مجهز، به‌روز و پیشرفته در این حوزه مثل rtms، نوروفیدبک و... استفاده شده است.


TMS یا تحریک مغناطیسی مغز چیست؟


دکتر روانپزشک خوب در شمال تهران

کلینیک اعصاب و روان دکتر کربلایی، با بهره‌گیری از تیم حرفه‌ای و تجهیزات مدرن و پیشرفته آماده خدمات رسانی به بیماران عزیز در محدوده شمال تهران است. افراد در محله های زیر به این کلینیک دسترسی بهتری دارند:

  • دکتر روانپزشک محمودیه تهران
  • دکتر روانپزشک زعفرانیه تهران
  • دکتر روانپزشک ولنجک تهران

آدرس کلینیک دکتر کربلایی در زعفرانیه

اشتراک :

اکثر داروهای روانپزشکی اعتیادآور نیستند. اگر مراجعه کننده به هر کدام از داروها حساس باشد، باید با پزشک در میان بگذارد تا آن دارو برایشان تجویز نشود.

جواب این سوال عموما منفی است. یعنی مصرف داروها یک دوره معلومی مثلا هفت ماه یا یکسال دارد. به طور کلی هر زمانی که لازم به مصرف دارو باشد نهایتا برنامه پزشک مبنی بر قطع دارو خواهد بود. هر چند در موارد محدودی ممکن است لازم باشد داروها تا آخر عمر مصرف شوند.

تشخیص این مورد توسط خود فرد امکان پذیر نیست. اما در اولین مراجعه، خود روانپزشک تشخیص می‌دهد که مشکل فرد مربوط به کدام شاخه است. اگر نیاز به درمان دارویی باشد،خودش دارو تجویز می‌کند و در صورتی که بیش از دارو نیاز به گفتگو درمانی باشد، روانپزشک او را به روانشناس ارجاع می‌دهد. 

این تشخیص بر عهده دکتر شما است. با توجه به وضعیت و شرایط شما، روانپزشک از همان جلسه اول، به شما می‌گوید که برای مشکل خود، با او ادامه دهید یا ارجاع‌تان می‌دهد. 

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید
امتیاز:
captcha


دیدگاه کاربران
مژگان اعلایی
 ارسال شده در : شنبه 04 بهمن 1399

آقای دکتر کربلایی بسیار دقیق و باسواد هستن و تشخیص و تجویز داروهاشون عالیه. فقط یک دارو به من دادن که خیلی حالم رو خوب کرد و اصلا دچار خواب آلودگی و چاقی نشدم.

مدیر سایت
 ارسال شده در : شنبه 13 شهریور 1400

سلام دوست عزیز خیلی خوشحالم و ممنونم از اینکه نظرتون رو به اشتراک گذاشتین.

همین امروز تماس بگیرید

نوبت خود را اینترنتی ثبت کنید

دریافت نوبت دکتر